Så er det nu DU skal tilmelde dig årets CC Hillerød Cykelfest – uanset om du er ung, gammel eller midt i mellem - om du kan træde 1300 watt i 1 minut, eller du bare kører en hyggetur rundt om Arresø og hygger dig med dine klubkammerater – eller hvis du tænker ’hvor kunne det bare være hyggeligt at se sine klubkammerater uden cykeltøj’ …

Kom og vær med - Ingen sæson uden en rytterfest! Vi bestræber os på at lave en fest for hele klubben

Men vi er sent ude, så SKYND DIG at tilmelde dig. – Lad rygtet løbe, sig det videre til alle dine klubkammerater, at NU skal de tilmelde sig i dag.

HUSK årets klubfest i CC Hillerød - Lørdag den 23. november kl. 18:00 på Cafe København, centralt placeret på Torvet i centrum af Hillerød og tæt på tog og bus. Så lad bilen stå og få en festlig aften..

HUSK at tilmelding til Årets Klubfest skal ske SENEST mandag den 18. november – og gerne i dag – tilmelding og betaling sker fra klubbens hjemmeside.

[og bemærk at der er oprettet separate events for børn & ugen og gæster, fordi der er forskellige priser]

Arrangementet koster 150 KR. for voksne medlemmer og 100 KR. for børn og unge.

For denne pris får du lækker mad og frie drikkevarer (øl, vin og vand ad libitum)

Hvis du er medlem af CC Hillerød, har du mulighed for at tage en gæst med ude fra, til en pris af 200 kr. per gæst. Ægtefæller og forældre til børn & ungeryttere (der ikke selv er medlem) er selvfølgelig altid velkommen og koster 200 kr. per deltager.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding, til en uforglemmelig aften sammen med dine klubkammerater...!

Mange festlige hilsner fra

Klubfest Komitéen

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle