Tilmeldingen til sommercuppen er nu åben. Det vil den være indtil den 28. februar 2019. Jeg vil bede jer overholde tilmeldingsfristen. Og husk, det er først til mølle princippet.

Tilmelding skal ske inden den 28. februar 2019 på mail til sommercup@cchillerod.dk.
Oplys: NAVN, CHIPNR, ønsket GRUPPE, samt om du ønsker at deltage i HOLDLØB

Efter skriftlig tilmelding og min accept på samme, er tilmeldingen bindende og du bedes indbetale 750,- kr. på konto nr. 6300 1560834. HUSK at skrive at indbetalingen dækker SOMMERCUP 2019.
Bemærk at i år vil klubkontingentet blive opkrævet separat, så det skal venligst ikke indbetales sammen med betalingen for sommercup.

For jer som ikke kender sommercuppen, kan jeg kort fortælle, at det er Bo Lyngbye og Michael Nielsen der står bag selve konceptet. 18 nordsjællandske cykelklubber er med og der er 9 pointgivende afdelinger, 7 linjeløb, 1 enkeltstart og 1 holdløb. Bemærk at holdløbet også i år er pointgivende.
Der køres race/cykelløb, hvor medlemmerne kan dyste på styrke og ikke mindst udstyr. Det er for motionister og licensryttere (minus herre A), og der køres i 5 herregrupper inddelt efter styrke. Gruppe 2 og 3 bliver delt i 2 grupper, en A og en B. Der er ingen ren damegruppe, men damerne er meget velkomne og skal køre med i de eksisterende grupper.

Sommercuppen er meget populær – og det er forståeligt – det lugter lidt af ”rigtigt væddeløb” med alt hvad det indebærer. For at kunne deltage i sommercuppen for CC Hillerød, skal man naturligvis være medlem af klubben.

Du kan læse meget mere om regler, gruppeinddeling, afvikling af løbene mm. på www.sommercup.dk og jeg vil bede dig læse det igennem inden du tilmelder dig. Har du ingen chip, bestiller du den via sommercuppens hjemmeside. Se under ’Tilmelding’ på sommercup.dk.

Er du i tvivl om sommercuppen er noget for dig, eller hvilken gruppe du skal tilmelde dig, er du velkommen til at kontakte mig på sommercup@cchillerod.dk, så kan vi sammen prøve at finde ud af det.

Vi ses derude.

De bedste hilsner
Mette

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle