Menu

Vintertræning MTB og CROSS

Vintertræning på MTB og CROSS

I år vil der for voksne være mtb/cross træning tirsdage hele vinteren frem til og med marts

Tirsdagshold: Det er på store stier i mørket og der køres i to hold på MTB/CROSS. Ruten er ”Gribben” og det vil være den, der køres hver gang. Ruten er ca. 44 km og starter som al anden træning på Byskolen.  Det er Jytte Olsgaard og Jens Schou Jensen, der er ansvarlige for at vise vej i mørket.

Er du ny eller relativ ny på MTB kan du kontakte Jytte  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  for råd og vejledning. Er du lidt mere erfaren og har spørgsmål kan de rettes til Jens -  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ruten kan ses her

For begge hold gælder at det er et krav at man har kraftigt lys på sin MTB/Cross, gerne en pandelygte og baglygte. Der er start kl 1730 ved vores lokaler og der køres 2–3 timer. Der køres i al slags vejr, dog med undtagelse af for meget is L.  Så hold øje med forum/facebook, hvor evt. aflysninger og ændringer vil blive annonceret,

Søndage køres der som regel "nordturen", som Bente Riis plejer at stå for - hold øje med forum og FB

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!