Menu

Vintertræning i skoven

Vintertræning i skoven 2016/2017

I år vil der for voksne være mtb/cross træning tirsdage hele vinteren frem til og med marts, og søndage foreløbig i oktober måned - men vi håber på mere.  Så hvis der er interesse for og frivillige til at tage ture om søndagen, vil jeg bliver meget glad hvis I sender mig en mail. Hvis der ingen frivillige melder sig, bliver det efter 1. november med opslag i forum og med start kl 0930 – ligesom weekend træningen har været denne sommer.   Der kan forekomme ekstra ture i forbindelse med jul og nytår, så hold øje med forum og Facebook. 

Som noget nyt vil der vil blive et B&U hold søndage kl. 09.30 med Caroline Bohé som træner. Dette hold starter efter efterårsferien. Der vil komme mere i forum, Facebook og pr mail til B&U medlemmer når tiden nærmer sig.

Tirsdagshold: Er et relativt nyt hold men med stor succes. Det er for dem som foretrækker store stier i mørket og der køres i to hold. Ruten er ”Gribben” og det vil være den der køres hver gang. Ruten er ca. 44 km og starter som al anden træning på Byskolen.  Det er Jytte og Jens der er ansvarlige for at vise vej i mørket.

Er du ny eller relativ ny på MTB kan du kontakte Jytte  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  for råd og vejledning. Er du lidt mere erfaren og har spørgsmål kan de rettes til Jens -  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ruten kan ses her

For begge hold gælder at det er et krav at man har kraftigt lys på sin MTB/Cross, gerne en pandelygte og baglygte. Der er start kl 1730 ved vores lokaler og der køres 2–3 timer. Der køres i al slags vejr, dog med undtagelse af for meget is L.  Så hold øje med forum/facebook, hvor evt. aflysninger og ændringer vil blive annonceret.

Søndag Hold 1/2: Her vil Jytte og Finn stå for ture hver søndag frem til Gribben som afholdes den 30. oktober. Her køres ligeledes ruten til Gribben så alle kan nå at bliver fortrolig med den inden selve løbet, hvis man ønsker at køre det.

Første søndagstræning er den 2. oktober kl 09.30,

Første tirsdagstræning er den 4. oktober kl 1730.

Den 30.oktober køres som tidligere nævnt  Gribben og der er derfor ingen træning fra Byskolen.   Alle som ikke skal køre løbet opfordres til at melde sig som hjælper. Det  gøres til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  inden den 10.oktober.

Vi håber at se rigtig mange.

Trine


 

Mere i denne kategori: « Lørdagstræning Vinter

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!

CC Hillerød Webshop

I vores webshop, kan du købe klubtøj, tilmelde dig løb og betale kontingent.

Vi modtager følgende kort: Vi modtager Dankort

Læs vores handelsbetingelser.

Login or Registrer