Menu

Træning - hvor og hvornår

Al fællestræning starter fra Byskolen, Carlsbergvej 13, Hillerød - Google maps
Det er i gården bag tandklinikken

Sommertid er der træning tirsdage og torsdage på hverdage klokken 17.15: 

Vi vil gerne kunne tilbyde træning for alle niveauer i overskuelige grupper og tiltrække endnu flere, der har lyst til at køre sammen med os. Derfor har vi i bestyrelsen besluttet at tilbyde flere hold end tidligere:

Tirsdage:

Hold 1 ved Nikolaj Richardt Jørgensen. For licensryttere og de der har niveau til de bedste grupper i sommercuppen. Du kører med her når du fysisk og teknisk har et højt niveau og gerne vil træne struktureret. Ryttere træner ca. 4-6 gange pr. uge og kører løb.

Hold 2 bestyres om tirsdagen af Jens Schou Jensen - Her får du masser af gode intervaller og tons, der kan få dig i god form. Holdet for rutinerede ryttere der gerne vil træne på mellemniveau, eller har ambitioner om at forbedre sig til hold 1 niveau, og måske senere prøve lykken som licensrytter. Der trænes som hold 1, men på lidt lavere niveau. Ryttere skal have god fysik, og nogen rutine i at køre i felt. Ryttere træner typisk 3-4 gange pr. uge og kører fx. sommercup gruppe 3 og/eller forskellige motionsløb.

Hold 2,5 er et hold, der kan tilbyde træning for dem, der niveaumæssigt hænger i med neglene i gruppe 2 og de, der er klar til at tage skridtet op fra hold 3. Bente Riis står for træningen.

Hold 3
ved Keld Richardt Jørgensen. Her lægges der vægt på afvekslende ture, hvor du får trænet din teknik på cyklen og vænner dig til at køre i grupper med andre.

Børn/ungdom: Træningen varetages af Torben Arnt, Rasmus Nielsen og Helle Therkildsen.

 

Torsdage:

Hold 1 ved Ørjan I.

Hold 2 vacant

Hold 2,5 vacant

Hold 3 ved Keld Richardt Jørgensen

Børn/ungdom: Træningen varetages af Torben Arnt, Rasmus Nielsen og Helle Therkildsen.

 

 
 
Weekender og helligdage:

Mange kører løb i weekender, men du kan altid finde klubkammerater, der er friske på en weekendtur. Der mødes op kl. 9.00 ved klubben. Hvis du vil stå for en tur for dine holdkammerater så slå turen op i forum og i FB-gruppen CC Hillerød: https://www.facebook.com/groups/33225887530/

 

Vintertid fra midt oktober til slut marts:

MTB/Cross:

Tirsdag 17.30 køres lygtetur på Gribben-ruten i 2 hold (Jens Schou og Jytte Olsgaard) - se mere i FB-gruppen: https://www.facebook.com/groups/1680200758891432/

Søndag 9.30 køres den såkaldte nordtur (Bente Riis)

Landevej:

Tirsdag og torsdag arrangeres der regelmæssige træninger, følg med i FB-gruppen og på forum. 

Lørdag 9.00: Vi plejer at være så mange at holdet deles i 2 undervejs efter styrke og behov. Fra 1. marts vil der også være et hold 3 ved Keld Richardt Jørgensen Lørdagsruten: https://ridewithgps.com/routes/26740545

Søndag 9.30: Vi kører Helsingørturen på knap 120 km med forskellige intervaller og opsamling. Fuld distance køres først omkring jul. (Nikolaj Richardt Jørgensen og Michael Bornak) https://ridewithgps.com/routes/26709796

 

Mere i denne kategori: « Ruter Gribben resultater »

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!