Menu

Lørdagstræning Vinter

VINTERTRÆNING PÅ LANDEVEJEN
OM LØRDAGEN

Alt er som det plejer - Keld står for den korte rute om lørdagen. Det vil sige han forsøger at være der min. 3 ud af 4 lørdage og vil skrive i forum senest fredag aften, når han ikke kommer. Ruten som er på ca. 58 km følger den lange helt frem til lidt efter Kagerup, hvor den går over Bendstrup og Gadevang tilbage til Hillerød.  Se kortet for stor rute.  Gennemsnitsfarten vil være 25-27 km/t. Denne rute henvender sig sommerens hold 3 og -2 ryttere og samt til de større børn.

Jeg står for den lange tur der er ca. 82 km. Alt efter fremmøde deles der i 2 grupper, måske 3 hvis vi er rigtig mange.

Frem til nytår er grund- og distancetræning, så der vil ikke blive kørt intervaller, med lige undtagelse af Esrumbakken. Farten holdes i oktober/november på et relativt ”lavt” niveau så der er tid til at sludre med sidemanden og kroppen får en pause. Fra december bygger vi på igen og øver intensiteten.  

Denne rute henvender sig til sommerens hold 2 samt hold 1 ryttere med henblik på vedligeholdelse af grundformen frem til næste sæsons udfordringer.

Begge ruter kører rundt om Hillerød med 4 opsamlingspunkter. Kort rute er lidt omlagt ved Esrum til Tikøb og følger ikke helt kortet.

Tidspunkterne for opsamling skal overholdes, da vi ikke standser. Når man støder til ruten køres gruppen i møde, og man vender når man kan se dem. På den måde bliver man automatisk opslugt af feltet, som kan fortsætte i roligt tempo.

Vi kører på vintercykler fra start af og cyklen skal være udstyret med skærme og stænkklapper samt dækindlæg- tjek også lige  jeres dæk.

Hvis ovennævnte er opfyldt ventes der ved punktering og defekt som normalt. Husk at råbe op. Næstsidste par bedes også hjælpe til med at holde øje med de bagerste så vi ikke taber nogen. Sørg for at give besked frem til de forreste, så vi kan få samlet op hvis der er nogen der hænger. Efter de første par ture ved vi jo godt allesammen hvem vi skal holde øje med og gi’ læ på en blæsende dag.

Sørg også for at give besked hvis I kører fra. Helst til mig, men ellers til en der kan give beskeden videre.

Startdato:    Lørdag d. 8. oktober og frem til slutningen af marts måned.

Sted:            Vores klublokaler, Byskolen på Carlsbergvej, Hillerød.

Afgang:        Kl. 9.00 – vigtigt at dette overholdes så tiderne ikke skrider.

Hjemme:      Ca. 11.45 ved gennemsnit på 30 km/t og ingen defekter J

Opsamlingspunkter:

  1. Rundkørsel Københavnsvej / Kirkeltevej    kl. 09:12      
  2. Lyskrydset Niverød Kongevej                       kl. 09:30      
  3. Helsingørsvej / Danstrupvej                          kl. 09:48      
  4. Broen Esrumvej / Gillelejevej                        kl. 10.12      

Vi ses på ruten…………. også når det er dårligt vejr J

Trine

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!

CC Hillerød Webshop

I vores webshop, kan du købe klubtøj, tilmelde dig løb og betale kontingent.

Vi modtager følgende kort: Vi modtager Dankort

Læs vores handelsbetingelser.

Login or Registrer