Menu

Lørdagstræning Vinter

VINTERTRÆNING PÅ LANDEVEJEN
OM LØRDAGEN

Frem til nytår er det grund- og distancetræning, så der vil ikke blive kørt intervaller, med lige undtagelse af Esrumbakken. Farten holdes i oktober/november på et relativt ”lavt” niveau så der er tid til at sludre med sidemanden og kroppen får en pause. Fra december bygger vi på igen og øver intensiteten.  

Denne rute henvender sig til sommerens hold 2 samt hold 1 ryttere med henblik på vedligeholdelse af grundformen frem til næste sæsons udfordringer.

Vi kører med skærme og stænkklapper samt dækindlæg- tjek også lige  jeres dæk.

Hvis ovennævnte er opfyldt ventes der ved punktering og defekt som normalt. Husk at råbe op. Næstsidste par bedes også hjælpe til med at holde øje med de bagerste så vi ikke taber nogen. Sørg for at give besked frem til de forreste, så vi kan få samlet op hvis der er nogen der hænger. Efter de første par ture ved vi jo godt allesammen hvem vi skal holde øje med og gi’ læ på en blæsende dag.

Vi kører alle lørdage fra slut oktober til slut marts.

Sted:            Vores klublokaler, Byskolen på Carlsbergvej, Hillerød.

Afgang:        Kl. 9.00   

Vi ses på ruten…………. også når det er dårligt vejr

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!