Menu

B&U

Information til nye Børne og ungdomsryttere:

Er du til cykling, cykelløb, sammenhold og sjov, dreng eller pige, imellem 8 og 16 år, så er CC Hillerød ungdomsafdeling noget for dig.
Vi kan tilbyde træning på 3 forskellige hold, hvor niveauet går fra begynder til elite niveau, så du får en god og sjov træning der er tilpasset dit niveau og dine ambitioner. Vi er nogle faste trænere der alle har Dansk Cykel Unions træneruddannelse.

Der er landevejstræning fra Byskolen hver tirsdag og torsdag kl. 17.15. Det vil være muligt, at komme med på en prøvetur på sin almindelige cykel, men hvis man ønsker at fortsætte er det nødvendig med en racecykel. Klubben har i denne sæson indkøbt nogle nye cykler, som man kan leje for nogle måneder, således at man kan prøve cykling af i lidt længere tid, uden at skulle ud og investere i en cykel.

Til "nye" forældre

Skal dit barn ud og køre rigtige cykelløb i den kommende sæson, og er I nye i racercyklens verden, melder der sig garanteret mange spørgsmål:

Hvad er licens?
Hvordan får man licens?
I hvilken klasse skal mit barn køre?

Hvordan må gearingen være?
Hvordan tilmelder man sig et løb?

Vores børne/unge trænere kan selvfølgelig hjæpe med disse spørgsmål.

Kontakt informationer:

Hvis du har nogle spørgsmål eller har lyst til en prøvetur, så kan du sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til Michael Johansen mobil 53 62 34 50.

Med venlig hilsen,
B&U udvalget.


 

Mere i denne kategori: Motion »

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!

CC Hillerød Webshop

I vores webshop, kan du købe klubtøj, tilmelde dig løb og betale kontingent.

Vi modtager følgende kort: Vi modtager Dankort

Læs vores handelsbetingelser.

Login or Registrer