Menu

Youth Tour sejr til Noah Nielsen

Youth Tour sejr til Noah Nielsen Foto: Piet Kobusch Simonsen

Det lykkedes Noah Nielsen at vinde de samlede sejr i årets Youth Tour i U11 klassen, efter flot kørsel hvor der var etape sejre på 2 etaper, og top-3 i resten. Stort tillykke til Noah med et flot kørt løb. Julius Johansen var også igen med helt fremme og sikrede sig en 2. plads samlet i et stærkt U17 felt, hvor mange stærke ryttere var til start. Også Mads Lundh kørte flot, uden at komme til tops i det stærke junior felt.

Se resultat her

I årets udgave af Ullerød løbet der kørtes i flot forårsvejr, var der hjemmebane sejr på den lange udgave, hvor Nikolaj Jørgensen vandt flot.

På en hård og vindblæst rute i Nyborg hvor Skoda Løbet blev afviklet var der en 3. plads i H50 hvor Michael Bornak var med fremme. Henrik Andersen kørte ind på en 11. plads i B-klassen.

Jens Kastler kørte iøvrigt ugen før en 3. plads hjem i Sverige, og med alle de 3. pladser vores H50 ryttere nu har, må der snart være mere i vente.

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!