Menu

U17 DM sejr til Julius Johansen og flere gode resultater

U17 DM sejr til Julius Johansen og flere gode resultater Foto: Tommy Kjærulff Eriksen

Ved årets DM for Børn&Unge der kørtes ved Horsens, var Julius Johansen knivskarp på enkeltstarten, og vandt suverænt U17 klassen og understregede igen at han er danmarks hurtigste U17 rytter.

I samlet start var det lige ved, og her blev det til flot sølv kun lige slået i en hård spurt i en mindre gruppe der skulle køre om DM titlen. Noah Nielsen (U11) og Alexander Arnt Hansen (U13), kørte begge flot og blev begge nr. 4 på enkeltstarten, og i samlet start var de med til at sætte deres præg på løbet. På pigesiden var Ida Victoria Konradsen med på både enkeltstart og samlet start, og kom fint med hjem i pigernes linjeløb.

På Sjælland kørtes søndag PI Cykel Defeet løbet, og her var Carsten Lundh hurtig med en 2. plads i H40 klassen, efter en fin aflevering af Henrik Olsen i spurten. Frank Kofoed blev nr. 2 i H60, og samme placering til Jan Jensen i H70 klassen.

Tirdag køres årest klubmesterskabet på landevej, med start fra Alsønderup. Se mere her

Torsdag og Søndag køres årets VM for amatører og veteraner ved Hobro og Ålborg, og her er CC Hillerød klar med flere ryttere. Vi krydserfingre for nogle gode resultater her. Info kan findes her

 

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!