Menu

Sommertræning starter 3. april

Vi vil gerne kunne tilbyde træning for alle niveauer i overskuelige grupper og tiltrække endnu flere, der har lyst til at køre sammen med os. Derfor har vi i bestyrelsen besluttet at tilbyde flere hold end tidligere:

Tirsdage:

Vi har tit rigtig mange deltagere om tirsdagene på hold 1. Vi forsøger derfor med hele 2 hold: Hold 1P (Peder Jacobsen) og Hold 1Ø (Ørjan Ingebrigtsen) For licensryttere og de der har niveau til de bedste grupper i sommercuppen. Du kører med her når du fysisk og teknisk har et højt niveau og gerne vil træne struktureret. Ryttere træner ca. 4-6 gange pr. uge og kører løb.

 

Hold 2 bestyres om tirsdagen af Jens Schou Jensen - Her får du masser af gode intervaller og tons, der kan få dig i god form. Holdet for rutinerede ryttere der gerne vil træne på mellemniveau, eller har ambitioner om at forbedre sig til hold 1 niveau, og måske senere prøve lykken som licensrytter. Der trænes som hold 1, men på lidt lavere niveau. Ryttere skal have god fysik, og nogen rutine i at køre i felt. Ryttere træner typisk 3-4 gange pr. uge og kører fx. sommercup gruppe 3 og/eller forskellige motionsløb.

 

Hold 3 ved Keld Richardt Jørgensen. Her lægges der vægt på afvekslende ture, hvor du får trænet din teknik på cyklen og vænner dig til at køre i grupper med andre.

Vi vil rigtig gerne tibyde et hold 2,5 om tirsdagen - et hold, der kan tilbyde træning for dem, der niveaumæssigt hænger i med neglene i gruppe 2 og de, der er klar til at tage skridtet op fra hold 3. Bente Riis vil gerne læres op som træner i denne gruppe, men vi mangler dig til at tage trænertjansen på dette hold i samarbejde med Bente.

 

Børn/ungdom: Træningen varetages af Torben Arnt, Rasmus Nielsen og Helle Therkildsen. 2 trænere både tirsdag og torsdag.

 

Torsdage:

Hold 1 ved Nikolaj Richardt Jørgensen
Hold 2 ved Søren Janner
Hold 2,5 ved Gert Åge Nielsen
Hold 3 ved Keld Richardt Jørgensen

 

Børn/ungdom: Træningen varetages af Torben Arnt, Rasmus Nielsen og Helle Therkildsen.

 

Vi håber at i tager godt imod vores nye træningstilbud!

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!