Menu

Morten Bennekou i Frederiksborg Centret torsdag den 20. september, kl. 19.

Kom og hør Morten Bennekou i Frederiksborg Centret torsdag den 20. september, kl. 19.

Med Carlo Lorenzen som sponsor inviterer CC Hillerød til foredrag med en af cykelverdenens mest succesfulde trænere.


Torsdag den 20. september kan I møde Morten Bennekou, som er træner, coach og sportsdirektør på det hollandske World Tour cykelhold, Team Sunweb. Morten vil give os et indblik i, hvad det vil sige at arbejde målrettet med sin træning. Uanset om man er professionel cykelrytter, eller om man har cykling som sin hobby.

I årene fra 2003 til 2015 var Morten ansvarlig for talentudviklingskonceptet i Danmarks Cykle Union og herunder for den røde tråd i arbejdet med rytterne på de danske ungdomslandshold. Et koncept der har ført til et hav af internationale sejre og VM medaljer i ungdomskategorierne.

Morten er således manden bag de sidste mange års succesrige ungdomsårgange i dansk cykelsport. De mest succesfulde ungdomsårgange, Danmark nogensinde har fostret med ryttere som Mads Pedersen, Søren Kragh Andersen, Michael Valgren, Magnus Cort, Mads Würtz Schmidt og Christopher Juul-Jensen i spidsen.

I 2016 udgav Morten bogen STÅLSAT. En praktikerbog, hvor han deler sine erfaringer med talentudvikling og herunder ikke mindst, hvad der skal til for at udnytte potentialet, uanset om man er træner eller udøver. STÅLSAT kan købes i forbindelse med foredraget (særpris: 250,-).

Foredraget er gratis for medlemmer af CC Hillerød + forældre til de unge medlemmer.

Tilmeld dig gerne dette event på Facebook, sådan at vi ved hvor mange der kommer.

Venlig hilsen Bestyrelsen

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!