Menu

Landevejs start 2017 med podiepladser

Sæson 2017 på landevejen blev skudt igang med 2 løb i sidste weekend, og CC Hillerød var godt med og viser at de har passet vintetræningen.

Ørjan Ingebrigtsen (D) vandt flot sit første løb i år da han kom først over stregen i Slagelse på den klassiske hårde rute. Søndag kom han igen på podiet med en 3. plads i Greve. Nikolaj Richardt Jørgensen var tæt på med en flot 2. plads i H40 og vores unge C-ryttere Mark, Mads og Thor var også med helt fremme. Gustav er også ved at have fat i juniorklassen, og sad med helt fremme.

Iben Bohé viser klasse igen, med af blive nr. 2 i DA i Slagelse - Vi har også flere nye piger i DB klasssen, så hold øje med dem.

Noah blev flot nr. 2 i Greve, og er helt sikker klar til endnu en flot sæson, og der er flere af de unge på vej, bl.a vores nylige danske U11 mester i omnium på bane Asger Bak Jepsen, der vandt med flot solo kørsel U11 i Greve.

Alle resultater kan som sædvanligt ses her på resultater.cyklingdanmark.dk

 

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!