Menu

Klubfest den 17. november 2018

ÅRETS RYTTERFEST er lørdag den 17. november!

  • Røverhistoriernes fest, vi alle har ventet på og længtes efter

Så er det nu DU skal tilmelde dig årets CC Hillerød Cykelfest – uanset om du er ung, gammel eller midt i mellem - om du kan træde 1300 watt i 1 minut, eller du bare kører en hyggetur rundt om Arresø og hygger dig med dine klubkammerater – eller hvis du tænker ’hvor kunne det bare være hyggeligt at se sine klubkammerater uden cykeltøj’ …

Kom og vær med - Ingen sæson uden en rytterfest! Vi bestræber os på at lave en fest for hele klubben – og i år prøver vi at gøre tingene lidt anderledes

[mere om det følger senere, så nu skal du først bare tilmelde dig (eller jer)]

 

Men vi er sent ude, så SKYND DIG at tilmelde dig. – Lad rygtet løbe, sig det videre til alle dine klubkammerater, at NU skal de tilmelde sig i dag.

 

HUSK årets klubfest i CC Hillerød - Lørdag den 17. november kl. 18:00 på Cafe København, centralt placeret på Torvet i centrum af Hillerød og tæt på tog og bus. Så lad bilen stå og få en festlig aften..

 

HUSK at tilmelding til Årets Klubfest skal ske SENEST fredag den 10. november – og gerne i dag – på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Arrangementet koster 150 KR. for voksne medlemmer og 100 KR. for børn og unge.

For denne pris får du lækker mad og frie drikkevarer (øl, vin og vand ad libitum)

Hvis du er medlem af CC Hillerød, har du mulighed for at tage en gæst med ude fra, til en pris af 200 kr. per gæst. Ægtefæller og forældre til børn & ungeryttere (der ikke selv er medlem) er selvfølgelig altid velkommen og koster 200 kr. per deltager.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding, til en uforglemmelig aften sammen med dine klubkammerater...!

Mange festlige hilsner fra

Klubfest Komitéen [Berger, Strøm, Kaiser, Richardt og Ellegaard]

PS.

Er du en af de få klubmestre fra 2017, der endnu ikke har afleveret din pokal, så aflever den snarest i Klubhuset på Byskolen og senest mandag den 5. november. Skriv til Morten på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. når den er afleveret.

 

PSS.

Betaling for deltagelse bedes betales til klubbens mobilepay konto på dagen

 

               

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!