Menu

Flot start på 2. halvleg

Iben Bohé lagde hårdt i de første løb efter feriepausen, og vandt flot Amager CR løbet lørdag på den klassiske flade rute på Amager, og vandt søndag i Roskilde CR løbet ved Lejre. Thor Lykke Nielsen har også fundet storform, og vandt flot D-klassen på Amager. Mette Andersen blev nr. nr i DB-klassen.

Noah Nielsen vandt Amager i U13 klassen, og blev nr. 3 søndag i Roskildes løb. Her var Michael Salomonson også tilbage, og blev nr. 3 i C-klassen. Jens Kasler blev flot nr. 2 i H50 klassen, da han med en anden rytter tog chancen tæt på mål. og holdt feltet bag sig.

Sommercuppen er også kommet godt igang igen, og senest var både Ørjan Ingebrightsen og Jansen Jensen flot med fremme og forsvarede deres førertrøjer.

Der køres igen Sommercup den kommende torsdag. HUSK også at tilmelde dig klubmesterskaber der køres tirsdag d. 30 august. !

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!