Menu

Flot sæsonafslutning i Sønderjylland

Arkivfoto Arkivfoto Foto:Tommy Kjærulff Eriksen

Årets sidste landevejsløb for vores licensryttere sluttede rigtigt flot med flere sejre i Bov CK jubilæumsløb. Nikolaj Jørgensen vandt flot H40 klassen, og i H50 klassen var det dobbeltsejr med Henrik Olsen øverst og Jens Kasler som nr. 2. Henrik Olsen vandt også sidste weekends løb i Lyngby, så en god sæsonafslutning.

Mark Frederiksen var også flot kørende og kom hjem på en 4. plads i C-klassen, kun en ringbredde fra podiet, efter et flot mindre udbrud der holdt feltet bag sig.

Noah Nilsen vandt også i Bov efter en 2.plads i Tønder dagen før. Noah har i sæsonen indkørt hele 159 point og 7 sejre i U13 klassen, hvor han også vandt DM.

Iben Bohé havde ikke heldet med sig i weekenden, men er alligevel klubbens topscorer med hele 11 sejre i DA klassen, og den mest vindende i dameklassen i 2016.

Mette Andersen blev flot nr. 3 i Tønder i den hårde vind. Så en flot afslutning på landevejssæsonnen, og en hyggelig weekend for alle ryttere med kromiddag lørdag aften på Øster Højst kro for alle ryttere og supportere.

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!