Menu

CC Hillerød løbet koldt men godt

Årets licensløb i CC Hillerød regi startede koldt og vådt ud hvor de unge klasser måtte køre i 4. grader og regnvejr. Det var en kold affære, og flere af de unge ryttere var godt medtaget af kulde da de kom i mål. Det blev dog til flot hjemmesejr i U11 til Asger Bak Jepsen, og i U13 og U15 flotte 3. pladser til Noah Nielsen og Phillip Mathiesen.

Ida Viktoria Konradsen vandt flot damejunior, og i herre junior kørte Gustav Heyn med de forreste i mål på en fin 6. plads.

EN stærkt kørende Nikolaj Jørgensen viste CC Hillerød flaget igen, med en sejr i H40 og med de seneste flotte placeringer, er han snart klar til B-klassen igen.

Mark Frederikesen tog chancen i C-klassen og blev belønnet med en 4. plads i C-klassen efter hårdt arbejde og var med til at holde feltet bag sig hele vejen til mål.

CC Hillerød afviklede igen et godt løb uden problemer, takket være vores store skare af solide hjælpere, der igen var med til en fin cykel oplevelse på en god og spændende rute. Der var enkelte uheld, bl.a vores egen Morten Møller Thomsen (H50), der nedlagde en fasan, og måtte på skadestuen med skrammer og nok et brækket kraveben. God bedring til Morten, fasanen overlevede desværre ikke.

Der er også lidt video på vores CC Hillerød Facebook side, og resultater kan ses her

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!