Menu

Flot 2017 start på blødt underlag - Cross DM sejr til Asger Bak Jepsen

På en teknisk rute i januar kulde, blev det til en flot Cross DM sejr til unge Asger Bak Jepsen i U11 klassen. Det er en flot debut for Asger for sæson 2017 og et godt resultat, der lover godt for resten af 2017. Der var flere andre CC Hillerød ryttere til start, og resultatlisten kan ses her

Sidste års vinder hos damerne Caroline Bohé måtte se sig slået i opgør med Malene Degn, og hos herrerne var Simon Andreassen en sikker vinder foran Sebastian Fini

Stort tillykke til Asger med DM titlen.

Se mere fra Alt om Cykling her DM Cross

Billeder på Facebook her

Læs mere...

DM sejr til Noah Nielsen

Noah Nielsen kørte en flot afslutning i årets DM for B&U, hvor han vandt U13 klassen efter en tæt spurt hvor Noah bare var den skarpeste i afslutningen.

Sejren kom oven på en flot placering i enkeltstarten hvor han blev nr. 4. Alexander Arnt Hansen, kørte også et flot løb i U15 klassen hvor der var tæt kamp.

I lørdagens seniorløb i Lejre, blev det endnu engang en sejr til Iben Bohé i DA-klassen. Sejren er den 3. i træk hos damerne. Derudover var der flot 3. plads til Henrik Olsen i H50, hvor Morten Møller thomsen blev nr. 4. Nikolaj Jørgensen kørte også en flot 4. plads hjem i H40 klassen.

Tirsdag køres årets klubmesterskab med start ved Alsønderup. Vi ses.

Læs mere...

DM sejr i Omnium til Noah Nielsen

Årets første DM-medalje blev kørt ind ved B&U DM i Omnium på den nye cykelbane i Odense. DM blev afviklet 5-6 marts, og Noah vandt undervejs både Scratch og udskilningsløb i U13 klassen, og samlet blev det til en flot guldmedalje. Se alle resultater her på Odense cykelbanes hjemmeside

Læs mere...

DM 4 km elite sejr til Julius

Det vilde skete, som nok ingen havde forsudset, men så alligevel. Julius Johansen overraskede alle ved lørdag at vinde 4 km individuel forfølgelsesløb ved DM for elite på bane i Odense. Igen en kæmpe overraskelse fra Julius, der igen og igen bare gør det. Det var foran OL 2016 kandidater, der nok fik sig en slem dukkert af en 16 årig fra CC Hillerød. Det skete ovenpå fredagens 4 km hold, hvor Julius var på et mix hold der fik sølv, og her havde Julius nok allerede en fornemmelse af gode ben.

Søndag sluttede han så flot at med at vinde junior DM på 3 km individuelt, som blev kørt da det tidligere på året var blevet aflyst.

Se mere her på feltet.dk

Læs mere...

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!

CC Hillerød Webshop

I vores webshop, kan du købe klubtøj, tilmelde dig løb og betale kontingent.

Vi modtager følgende kort: Vi modtager Dankort

Læs vores handelsbetingelser.

Login or Registrer