Menu

Hillerød viste det danske flag ved EM

Ved EM på landevej, viste CC Hillerød flaget, da Ida Konradsen deltog i dame juniorløbet fredag formiddag, iøvrigt sammen med vores Hillerød pige Caroline Bohe, der normalt kører MTB for Holte.

Flot at se at vi er med, og Caroline var med fremme og hjælpe det danske landshold. Ida udgik desværre af løbet, der var præget af mange styrt.

Læs mere...

NM Bronze til Carsten Lundh

Årets nordiske mesterskaber for veteraner, blev i år kørt på dansk grund, nemlig på den snart kendte rute i Randers, der også bruges ved RandersBikeWeek.

Der var desværre ikke mange ryttere fra CC Hillerød, men de 3 der forsøgte sig, gik godt til stålet. Carsten Lundh fik flot bronze i H50 klassen, hvor også Thomas Brixen deltog, men han måtte som mange andre udgår med punktering i det kedelige regnvejr der generede både enkeltstart og samlet start.

Carsten Lundh holdte sig som sædvanligt fremme, på en rute hvor ryttere blev udsklit bagfra på de hårde bakker, eller med de mange punkteringer. Carsten tog dog chancen lidt tidligt, og måatte sande at det kostede lidt i afslutingen, men fik sig presset flot frem og kørte flot ind på 3. plads.

Michael Bornak var 20 sek.fra podiet på enkeltstarten, der også var en våd affære, med flere styrt.

Carstens egen beretning kan se i vores forum her

Resultater kan ses her

Læs mere...

Køretur til svenskerne i Ringenloppet

I weekendens 2 løb var der fuld valuta til CC Hillerød i Sverige, hvor Gustav Heyn vandt junior klassen, og igen viste at han bare har haft en super sæson, med masser af fremgang. Stor tillykke til Gustav. Hos de unge var der total dominans i U15 klassen hvor Phillip Mathiesen vandt, med Alexander Arnt Hansen på 2. pladsen. Noah Nielsen viste endnu engang sin styrke, og vandt flot U13 klassen. Så god start her på 2 del af sæsonnen, og vi ser bl.a frem til B&U DM hvor vi virkelige har nogle gode ryttere kørt i stilling. Søndag kørtes Trampen linjet i Lund, og her vandt Noah endnu en gang U13 klassen, og Phillip Mathiesen kom ind på en flot 4. plads.

Læs mere...

DM sejr til Iben

Iben Bohé vandt flot DM for master 2017 der kørtes i Kettinge på Lolland, Dorte Enoksen fulgte flot op med en 2. plads og DM sølv i D45 klassen.

Flot kørt af vores damer.

I H55 klassen, var vores herre ryttere aktive fra start, og blev belønnet med en DM sølv til Svend-Erik Meulengracht, og med Søren Kjær-Nielsen på bronze pladsen. Løbet blev kørt på smalle veje og med masser af sidevind, hvor kun de stærkeste overlevede.

Lørdagens DM enkelstart i Nakskov havde Michael Bornak på podiet med en 3. plads og bronze medalje.

Læs mere...

CC Hillerød løbet koldt men godt

Årets licensløb i CC Hillerød regi startede koldt og vådt ud hvor de unge klasser måtte køre i 4. grader og regnvejr. Det var en kold affære, og flere af de unge ryttere var godt medtaget af kulde da de kom i mål. Det blev dog til flot hjemmesejr i U11 til Asger Bak Jepsen, og i U13 og U15 flotte 3. pladser til Noah Nielsen og Phillip Mathiesen.

Ida Viktoria Konradsen vandt flot damejunior, og i herre junior kørte Gustav Heyn med de forreste i mål på en fin 6. plads.

EN stærkt kørende Nikolaj Jørgensen viste CC Hillerød flaget igen, med en sejr i H40 og med de seneste flotte placeringer, er han snart klar til B-klassen igen.

Mark Frederikesen tog chancen i C-klassen og blev belønnet med en 4. plads i C-klassen efter hårdt arbejde og var med til at holde feltet bag sig hele vejen til mål.

CC Hillerød afviklede igen et godt løb uden problemer, takket være vores store skare af solide hjælpere, der igen var med til en fin cykel oplevelse på en god og spændende rute. Der var enkelte uheld, bl.a vores egen Morten Møller Thomsen (H50), der nedlagde en fasan, og måtte på skadestuen med skrammer og nok et brækket kraveben. God bedring til Morten, fasanen overlevede desværre ikke.

Der er også lidt video på vores CC Hillerød Facebook side, og resultater kan ses her

Læs mere...

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!

CC Hillerød Webshop

I vores webshop, kan du købe klubtøj, tilmelde dig løb og betale kontingent.

Vi modtager følgende kort: Vi modtager Dankort

Læs vores handelsbetingelser.

Login or Registrer