Menu

Generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2019

Mandag den 18. februar 2019 – kl. 19.00, Rønnevangsalle 5, Kantinen

Dagsorden ifølge klubbens vedtægter:
1) Valg af dirigent og referent
2) Bestyrelsen beretning for det forløbne år
3) Forelæggelse af revideret regnskab for godkendelse
4) Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag for det kommende år
5) Fastsættelse af kontingent
6) Behandling af indkommende forslag
7) Valg af formand (i lige år) - ikke på valg i 2019
8) Valg af kasserer (i ulige år, dog på valg i år, da Mette blev valgt ind i utide)
Mette Andersen - modtager genvalg
9) Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer
Nikolaj Richard Jørgensen – modtager genvalg
Morten Ellegaard Andersen – modtager genvalg
Torben Arnt Hansen – modtager genvalg
10) Valg af suppleanter til bestyrelsen
11) Valg af revisor og revisorsuppleant
12) Evt.

Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Forslag, der er indkommet senest den 4. februar 2019 betragtes som rettidige.

Læs mere...

Tilmelding til sommercup

Tilmeldingen til sommercuppen er nu åben. Det vil den være indtil den 28. februar 2019. Jeg vil bede jer overholde tilmeldingsfristen. Og husk, det er først til mølle princippet.

Tilmelding skal ske inden den 28. februar 2019 på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Oplys: NAVN, CHIPNR, ønsket GRUPPE, samt om du ønsker at deltage i HOLDLØB

Efter skriftlig tilmelding og min accept på samme, er tilmeldingen bindende og du bedes indbetale 750,- kr. på konto nr. 6300 1560834. HUSK at skrive at indbetalingen dækker SOMMERCUP 2019.
Bemærk at i år vil klubkontingentet blive opkrævet separat, så det skal venligst ikke indbetales sammen med betalingen for sommercup.

For jer som ikke kender sommercuppen, kan jeg kort fortælle, at det er Bo Lyngbye og Michael Nielsen der står bag selve konceptet. 18 nordsjællandske cykelklubber er med og der er 9 pointgivende afdelinger, 7 linjeløb, 1 enkeltstart og 1 holdløb. Bemærk at holdløbet også i år er pointgivende.
Der køres race/cykelløb, hvor medlemmerne kan dyste på styrke og ikke mindst udstyr. Det er for motionister og licensryttere (minus herre A), og der køres i 5 herregrupper inddelt efter styrke. Gruppe 2 og 3 bliver delt i 2 grupper, en A og en B. Der er ingen ren damegruppe, men damerne er meget velkomne og skal køre med i de eksisterende grupper.

Sommercuppen er meget populær – og det er forståeligt – det lugter lidt af ”rigtigt væddeløb” med alt hvad det indebærer. For at kunne deltage i sommercuppen for CC Hillerød, skal man naturligvis være medlem af klubben.

Du kan læse meget mere om regler, gruppeinddeling, afvikling af løbene mm. på www.sommercup.dk og jeg vil bede dig læse det igennem inden du tilmelder dig. Har du ingen chip, bestiller du den via sommercuppens hjemmeside. Se under ’Tilmelding’ på sommercup.dk.

Er du i tvivl om sommercuppen er noget for dig, eller hvilken gruppe du skal tilmelde dig, er du velkommen til at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så kan vi sammen prøve at finde ud af det.

Vi ses derude.

De bedste hilsner
Mette

Læs mere...

Giv Liv kursus

CC Hillerød afholder Giv Liv kursus onsdag den 23. januar 2019, kl. 18-19.
Det foregår på Rønnevangs Allé 5.
Hjerteforeningen tilbyder dette korte kursus i genoplivning uden bevis.
Meld dig gerne via facebook eventet eller skriv til Bente på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere...

Sjællandsmesterskaber i cycle cross i Lynge Grusgrav

CC Hillerød afholder cykelcross på Ringbjerget i Lynge grusgrav lørdag den 5. januar, 2019.
Løbet, som sponseres af Pauli Cykler, er for licensryttere og motionister.
Desuden er der børnecross på en mindre del af ruten kl. 10.35.

Løbet foregår på en tilskuervenlig rundstrækning på 2,2 km, som byder på græs, grus og stejle skråninger. Desuden er der bomme og skarpe sving, og tilskuerne har en fantastisk udsigt over det meste af den udfordrende rute.
Parkering: Hillerødvej 2, Lynge. Herfra er der 300 m til stævneområdet.

Løbet afholdes som sjællandsmesterskab.
De yngste deltagere starter kl. 10, og der køres mindst 35 minutter. Det er tilladt at køre på MTB og cross-cykel, men for at deltage i mesterskabet skal man køre på cross-cykel.
Motionsklasserne starter kl. 11, der køres mindst 55 minutter, og man kan deltage både på MTB og cross-cykel.
Licensklasserne starter kl. 12.30, og den hurtigste klasse sendes ud på ruten kl. 14.30. Se alle starttider nedenfor.

Tilmelding foregår via DCU's hjemmeside her.

 

Læs mere...

Rytterfest 17. november 2018

ÅRETS RYTTERFEST er lørdag den 17. november!

  • Røverhistoriernes fest, vi alle har ventet på og længtes efter

Så er det nu DU skal tilmelde dig årets CC Hillerød Cykelfest – uanset om du er ung, gammel eller midt i mellem - om du kan træde 1300 watt i 1 minut, eller du bare kører en hyggetur rundt om Arresø og hygger dig med dine klubkammerater – eller hvis du tænker ’hvor kunne det bare være hyggeligt at se sine klubkammerater uden cykeltøj’ …

Kom og vær med - Ingen sæson uden en rytterfest! Vi bestræber os på at lave en fest for hele klubben – og i år prøver vi at gøre tingene lidt anderledes

[mere om det følger senere, så nu skal du først bare tilmelde dig (eller jer)]

 

Men vi er sent ude, så SKYND DIG at tilmelde dig. – Lad rygtet løbe, sig det videre til alle dine klubkammerater, at NU skal de tilmelde sig i dag.

 

HUSK årets klubfest i CC Hillerød - Lørdag den 17. november kl. 18:00 på Cafe København, centralt placeret på Torvet i centrum af Hillerød og tæt på tog og bus. Så lad bilen stå og få en festlig aften..

 

HUSK at tilmelding til Årets Klubfest skal ske SENEST fredag den 10. november – og gerne i dag – på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Arrangementet koster 150 KR. for voksne medlemmer og 100 KR. for børn og unge.

For denne pris får du lækker mad og frie drikkevarer (øl, vin og vand ad libitum)

Hvis du er medlem af CC Hillerød, har du mulighed for at tage en gæst med ude fra, til en pris af 200 kr. per gæst. Ægtefæller og forældre til børn & ungeryttere (der ikke selv er medlem) er selvfølgelig altid velkommen og koster 200 kr. per deltager.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding, til en uforglemmelig aften sammen med dine klubkammerater...!

Mange festlige hilsner fra

Klubfest Komitéen [Berger, Strøm, Kaiser, Richardt og Ellegaard]

PS.

Er du en af de få klubmestre fra 2017, der endnu ikke har afleveret din pokal, så aflever den snarest i Klubhuset på Byskolen og senest mandag den 5. november. Skriv til Morten på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. når den er afleveret.

 

PSS.

Betaling for deltagelse bedes betales til klubbens mobilepay konto på dagen

 

               

Læs mere...

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!