Menu

GRIBBEN 2017

Velkommen til Gribben 2017

CC Hillerød indbyder alle til MTB/Cross motionsløb i den smukke Gribskov klædt i efterårets smukke farver søndag den 29. oktober 2017. Der er mulighed for at køre den lange rute på ca. 75 km eller kort rute på ca. 40 km. Den lange distance med start 10.00 og den korte 10.20 . Se info her

Ved mål er der kaffe/te, vand, sandwich, kager og frugt.

Alle, der deltager i løbet, er med i lodtrækningen om flotte sponsorpræmier, bl.a. gavekort og udstyr. Husk at checke om du har vundet når du kommer i mål.

Igen i år er der mulighed for at tilmelde sig som hold, både på den lange og korte distance. Et hold består af 4 ryttere (m/k), den samlede tid for holdet er holdets resultat.  I tilmelder jer individuelt med angivelse af jeres holdnavn. Det koster ikke ekstra at deltage i holdløbet udover startgebyret.

Grønt motionsløb: Husk Gribben er et motionsløb, tag derfor hensyn til skovens gæster. Respekter hjælperne og deres anvisninger, især ved krydsning af jernbaneoverskæringer. Når der kommer tog vil der stå en hjælper som lukker for passage for deltagerne. Respekter dette og lad være med at tage nogen chancer. Husk også at tage jeres brugte slanger og gel med hjem igen. Vi rydder selvfølgelig op på ruten, men inden vi kommer forbi ser det ikke godt ud for skovens øvrige gæster at der ligger efterladenskaber fra deltagerne.

Tilmelding er nu åben: http://tilmelding.cyklingdanmark.dk/tilmelding.php?arrIDs=972&kluID=0&dm=2

Vær opmærksom på at sidste rettidige tilmelding er søndag d. 22. oktober - derefter stiger priserne for begge distancer med 100,-

Nummerafhentning i Vega Cykler, Møllestræde 6, 3400 Hillerød Lørdag 10-13 og ved startområde søndag morgen fra 8.00 (kom gerne i god tid)

 

 

 

 

 

 

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!

CC Hillerød Webshop

I vores webshop, kan du købe klubtøj, tilmelde dig løb og betale kontingent.

Vi modtager følgende kort: Vi modtager Dankort

Læs vores handelsbetingelser.

Login or Registrer