Menu

GRIBBEN 2016

Velkommen til Gribben 2016 

SIDSTE DAG FOR TILMELDINGER! DET ER FANTASTISK AT DER INDTIL VIDERE DELTAGER 522 MOTIONISTER PÅ DAGEN. VI SES PÅ SØNDAG! 

CC Hillerød indbyder alle til MTB/Cross motionsløb i den smukke Gribskov klædt i efterårets smukke farver søndag den 30. oktober 2016. Der er mulighed for at køre den lange rute på ca. 75 km eller kort rute på ca. 40 km. Den lange distance med start 10.00 og den korte 10.20 . Se info her

Der har igen i år mulighed for at tilmelde sig i Cross klassen. Til forskel fra sidste år starter Cross cykler og MTB cykler samtidigt. på den korte og lange distance.

Ved mål er der kaffe/te, vand, sandwich, kager og frugt.

Alle, der deltager i løbet, er med i lodtrækningen om flotte sponsorpræmier, bl.a. gavekort og udstyr. Husk at checke om du har vundet når du kommer i mål.

Igen i år er der mulighed for at tilmelde sig som hold, både på den lange og korte distance. Et hold består af 4 ryttere (m/k), den samlede tid for holdet er holdets resultat.  I tilmelder jer individuelt med angivelse af jeres holdnavn. Det koster ikke ekstra at deltage i holdløbet udover startgebyret.

Grønt motionsløb

Husk Gribben er et motionsløb, tag derfor hensyn til skovens gæster. Respekter hjælperne og deres anvisninger, især ved krydsning af jernbaneoverskæringer. Når der kommer tog vil der stå en hjælper som lukker for passage for deltagerne. Respekter dette og lad være med at tage nogen chancer. Husk også at tage jeres brugte slanger og gel med hjem igen. Vi rydder selvfølgelig op på ruten, men inden vi kommer forbi ser det ikke godt ud for skovens øvrige gæster at der ligger efterladenskaber fra deltagerne.

Du tilmelder dig til Gribben via dette Link 

Nummerafhentning og eftertilmelding i Vega Cykler, Møllestræde 6, 3400 Hillerød Lørdag 10-13 og ved start område søndag morgen (kom gerne i god tid)

 

 

 

 

 

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!

CC Hillerød Webshop

I vores webshop, kan du købe klubtøj, tilmelde dig løb og betale kontingent.

Vi modtager følgende kort: Vi modtager Dankort

Læs vores handelsbetingelser.

Login or Registrer