Menu
«
»

Flot kørsel i regnvejr i RandersBikeWeek

Randers afholdte igen i år et fint etapeløb, med hårde etapper med masser af teknik og hårde bakker. Desværre fik regnvejret også en del indflydelse på det endelige resultat for flere CC Hillerød ryttere, der kørte nogle flotte etaper, men måtte smide tid pga. punkteringer, eller andre uheld. Carsten Lundh vandt samlet i H50 klassen, med solide placeringer på alle etapper, og sønnike Mads Lundh gav A-klassen flot modspil i samkørsel A/B klassen, hvor han var i den gule trøje, men endte på en flot samlet 3. plads i B-klassen - Gustav Heyn og Thor Lykke Nielsen kørte også flot i B-klassen, men havde bare for mange uheld i det våde vejr, til at det lykkedes med et topresultat.

Endelig var vores helt unge drenge flot kørende, og i U11 klassen vandt Asger Bak Jepsen, ikke mindre end 3 etaper, men en enkelt med uheld, var nok til at sætte ham tilbage på en samlet 4. plads, og dermed en ellers klar udsigt til samlet sejr. I U15 var Alexander Arnt Hansen også tæt på med flot kørsel, og endte på en samlet 4. plads. Emil Therkildsen kørte fint i U13, men endte dog et stykke nede i det samlede resultat.

Alle resultater kan ses her

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!