Menu

CC Hillerød klar til VM finale i Albi

Årets sidste kvalifikation til VM finalen i Albi Frankrig, blev kørt i Holbæk i weekenden, og flere CC Hillerød kørte flot og er klar til finalen i Frankrig i slutning af august. Carsten Lundh viste igen storform og vandt H50 klassen, på en veludført spurt på brostenene op gennem hovegaden i Holbæk. Iben Bohé gjorde kunsstykket efter, og vandt hendes klasse, men var allerede VM klar efter hendes DM sejr tidligere på året. Morten Ellegaard var var også flot kørende og blev nr. 3 i H35 klassen. Michael Bornak var tæt på sejren i lørdagens enkelstart med en 2. plads i H55, og også VM klar. En del andre CCH kørte flot med om sejren, og er også kvalificeret til VM finalen, hvor der vil være pænt mange CCH ryttere til start.

De unge ryttere kørte også enkelstart lørdag ved samme løb, og her viste Asger Bak Jepsen igen sin styrke med suveræn sejr i U11 klassen med over 1 minut til nr. 2. Noah Nielsen blev flot nr. 2 i U13, og i U15 kørte Alexander Arnt Hansen og Phillip Mathiesen ind som nr. 6 og 7 i en god tid tæt på toppen.

Så de unge er i superform her til DM for B&U senere på måneden, og det bliver spændende at følge.

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!